Nyt on ekat viralliset aksaskabat takanta!!! Startattiin Mini ykkösissä eilen Helsingissä Purina-areenalla. Teimme kaksi starttia, joissa molemmissa olimme ensimmäisinä. Ekalta radalta tuli viisi virhepistettä keppien epäonnistuneesta sisääntulosta. Muutoin rata meni todella hienosti! Radan ihanneaika oli 50 sekuntia. Me suoritimme radan 43,07 sekunnissa. Tämä suoritus riitti neljänteen sijoitukseen! Ei huono startti kisauralle!

Video: A rata

Toiselta radalta saimme hylätyn. Siinäkin onnistuin ryssimään keppien sisääntulon. Hylätty tuli puomilta, kun Ramases luuli sitä keinuksi Huuto! Reppana jäi puomin ylöstulolla odottamaan, että se rupeaisi laskeutumaan alas! Sitä sitten jäätiin jankkaamaan. Tämä tyylikäs moka näkyy videolla! Tässäkin saa katsoa taas peiliin... mitäs sekoitan välillä käskyjä Nolostunut! Ongelma on, että sanon radalla vahingossa keinun kohdalla käskyn: "kiipee", mikä tarkoittaa puomi... ei ihme, että pieni on sekaisin! Täytynee ryhdistäytyä käskyjen kanssa!

Mutta toiseenkin rataan mahtui paljon onnistuneita hetkiä. Radan loppupätkä missä tullaan vauhdilla pussin ja renkaan kautta hyppyesteille ja loppusuoralle oli hankala. Koutsikin oli paikalla kehumassa hienoa loppua Nauru! Tosin sain soosoota turhista keppimokista Nolostunut! Mutta kiitos Heli kun olit paikalla valaisemassa minua. Ilman sitä en olisi tajunnut Ramseksen puomiongelmaa! Katselin vain ihmeissäni puomia, että mikä siinä niin kovasti pelottaa... Oliko väri väärä vai ruuvit liian löysällä tai ruostuneita Silmänisku??

Video: B rata

Eipä jäänyt tämän päivän jälkeen epäselväksi , että olemmeko kisavalmiita! Kyllä me olemme!!! Ram on taitava Pusu!