Tänään lähti agilitykausi käyntiin Masalassa pitkän tauon jälkeen! Ohjaajat olivat uudet ja päästiin vaihtamaan aikaisemmasta mölliryhmästä aloittelevaan ryhmään. Luu lompsahti kurkkuun heti alkuun, kun radat olivat niin vaikeita! Eikä helpottanut, että Ramses karkasi radalta kahteen otteeseen Huuto ! Molemmilla kerroilla treeni keskeytettiin samantien ja Ramses pistettiin jäähylle, remmistä tolppaan kiinni ja siinä sitten sai räyhätä ihan yksin eikä kukaan huomioinut Kieli ulkona.

Noh, kahden räyhärallin ja kahden jäähyn jälkeen tilanne oli ihan toinen! Se otti todella hyvin muhun kontaktia ja veti lopputreenin tosi mallikkaasti. Paljon paremmin kuin koskaan aikaisemmin ko. kentällä! Olin ihan äimänä! Ohjaajatkin tulivat kehumaan treenin jälkeen, että koira on aivan huippu! Hymy Mä vaan sönkötin takas, että entäs noi sen räyhätempaukset??!! Sanoivat että sen tavan saa tehokkaasti kuriin tuolla jäähy- metodilla! Ilmankos se oli niin kiltti lopputreeneissä.

Itsellä tuppaa olemaan uskonpuutetta agissa Ramseksen sähläämisen ja oman puutteellisen ohjauksen vuoksi, mutta onneksi Ertissä on niin kannustavia ohjaajia, että jaksaa sitten itsekkin paremmin uskoa itseensä ja koiraansa! Ram kuulemma seuraa todella tarkkaan jokaisen ohjausliikkeeni ja tekee mitä tahansa pyydän... kunhan osaan vain pyytää Silmänisku