Eilen jatkettiin kisauraa minimölleissä, Hakunilan TehisCupissa, kahdella startilla. Mukava päätös aurinkoiselle päivälle Cool. Tällä kertaa rata oli helpompi, eikä siinä ollut kummoisia kommervenkkejä. Ainoa, että siinä sai juosta jalat tärinähapoille. Ja koira piti pystyä pitämään aisoissa, koska vauhtia piisasi. Ja meillähän pysyi. Rata oli tehty koiralle, ainakin Ramseskselle todella hauskaksi, koska siinä sai mennä täysillä ja siinä oli paljon putkia. Radalla oli kolme putkea, jotka tehtiin kaikki kahteen kertaan. Yksi putkirupeama sisälsi peräti kolme peräkkäistä putkea.

Ramsesta oli todella mukava ohjata. Ensimmäinen rata meni toooodella hyvin. Ainoa virhe tuli loppusuoralla A-esteen kontaktissa .Koska Ramses ei tehnyt siinä pysäytystä, palautin sen esteelle. Saimme tästä 10 pistettä. Rata olisi siis ollut täysin puhdas jos itse en viilaisi pilkkuja noiden kontaktien kanssa. Mutta kontaktit ovat yksi syy, että olemme vielä mölleissä. Siinä tehdään pysäytys ja PISTE. Oli sitten kyse treeneistä tai kisoista. Muutoin koira oppii, että kisoissa ei tarvitse tehdä kontakteja niin tarkasti. Mölleissä tätä on helppo harjoitella, kun kunnianhimo ei puske liikaa päälle, ei tule hinkua skipata pysäytystä hyvän ajan ja virheettömän radan toivossa Silmänisku. Aikakin oli todella hyvä, ainoastaan 47 sekuntia. Olisimme ehdottomasti olleet kärkikolmikossa ilman tätä viilausta. Mutta ei se mitään, olen henkisesti voittaja Ramseksen kanssa Nauru!

Toisella radalla tuli myös 10 VP:tä. Ensimmäinen oli riman skippaus, kun Ramseksen huomio herpaantui yleisössä olevaan isäntään ja poikaamme. Toinen tuli pituus esteellä. En oikeen tiedä mikä siinä meni vikaan. Se ei ollut ilmeisesti lukinnut estettä ennen kuin käskytin jo seuraavalle esteelle. Tällä radalla kontaktit menivät hyvin ja aika oli 53 sekuntia. Kivaa oli taas kerran Nauru! Tästä on hyvä jatkaa!